Wie werkt in de praktijk?

Eckhardt von Asmuth, huisarts.
Eckhardt von Asmuth studeerde in 1993 af als huisarts in Maastricht. Naast de reguliere huisartsgeneeskunde volgde hij een opleiding tot antroposofisch arts. Hij is al vele jaren werkzaam in Den Haag als huisarts. Eckhardt is een betrokken huisarts met veel aandacht voor de patiënt. Naast het huisartsenwerk kunt U ook bij hem terecht voor antroposofische consultatiebureauzorg.


Iris von Asmuth-Höppener, huisarts.
Iris von Asmuth is een ouderwetse huisarts. Ze is dagelijks aanwezig, heeft veel aandacht voor de patiënt en vindt het vooral belangrijk, dat de patiënt krijgt, waaraan deze behoefte heeft. Zij is gehuwd met Eckhardt von Asmuth. Samen hebben zij vier zonen. In het verleden was zij werkzaam op het consultatiebureau op de Hoogkarspelstraat te Den Haag en daarnaast als huisarts bij de straatprostituees op de Waldorpstraat. Zij doet wekelijks nog een spreekuur bij de Stichting Hulpverlening en Opvang Prostituées.


Ilse Schouten, praktijkondersteuner somatiek.
Ilse is maandag de hele dag en dinsdagochtend aanwezig. Zij is diabetesverpleegkundige en verzorgt het diabetesspreekuur. Daarnaast maakt zij uitstrijkjes en doet zij longfunctieonderzoek. Zij is ook werkzaam in de praktijk van dokter Molenaar en werkt verder voor het bedrijf Zorg Op Orde.


Wim Ros, praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg.
Wim Ros is in de praktijk aanwezig op dinsdagmiddag. Hij is een zeer ervaren sociaal psychiatrisch verpleegkundige, die al jaren op verschillende locaties gesprekstherapieën geeft. Hij is uitgebreid bekend in het veld van de geestelijke gezondheidszorg en heeft laagdrempelig contact met een psychiater en kan zo nodig naar de juiste plek doorverwijzen. De patiënt kan bij hem terecht op verwijzing van dokter von Asmuth.


Joke Beekman, assistente.
Joke is van maandag t/m donderdag hele dagen aanwezig. Zij is direct beschikbaar voor de patiënt, zowel aan de telefoon, als aan de balie. Joke is gediplomeerd doktersassistente en heeft al heel wat jaren ervaring als doktersassistente binnen diverse huisartsenpraktijken. U kunt een afspraak met Joke inplannen voor het verwijderen van hechtingen, injecties, aanstippen van wratten, bloeddrukmetingen, doppler-onderzoeken, oren uit laten spuiten en dergelijke.


Jaëla Kuipers, assistente.
Jaëla is maandag, dinsdag en vrijdag de hele dag aanwezig. Zij is direct beschikbaar voor de patiënt, zowel aan de telefoon, als aan de balie. Jaëla is sinds 2017 gediplomeerd doktersassistente. U kunt een afspraak met Jaëla inplannen voor het verwijderen van hechtingen, injecties, aanstippen van wratten, bloeddrukmetingen, doppler-onderzoeken, oren uit laten spuiten en dergelijke.


Onafhankelijk werkzaam in de praktijk:

Monique Roggeveen, klassiek homeopaat.
Monique Roggeveen is klassiek homeopaat, daarnaast is zij coach en yogalerares. Haar specialisaties zijn kinderen en vrouwenkwalen. Zij is op woensdag, donderdag en vrijdag werkzaam in de huisartsenpraktijk.

U kunt telefonisch een afspraak met haar maken via telefoonnummer 070-4049566/06-29432773. U kunt meer informatie vinden op haar website www.homeopathieroggeveen.nl